Ontdek Rochefort en omgeving op jouw Route du Bonheur

Ga je op Route du Bonheur?
Verblijf in Château de Vignée, Rochefort

BEKIJK HET HOTEL

Een vakantie in Rochefort, dat is het hart van de pure Ardennen beleven. Kastelen, burchten, een prachtige natuur en de thuishaven van één van de zes trappistenbieren dat ons land rijk is. Hier kom je natuurlijk om te wandelen, om jezelf uit te dagen, de Lesse af te varen of om naar de Grotten van Han te trekken. Overdag geniet je van ongelofelijke uitzichten. En ’s avonds proef je de streek op je bord. Hier krijg je het grootste cadeau dat het leven te bieden heeft, de natuur in zijn puurste vorm.  

Deze uitstappen mogen alvast niet ontbreken tijdens jouw verblijf in Château de Vignée:

Bezoek aan de burcht van Dinant

De Citadel van Dinant, die hoog boven de stad en de Maasvallei uittorent is met zijn 408 treden naar de burcht zijn een hele uitdaging, maar eenmaal boven worden bezoekers beloond met een prachtig panoramisch uitzicht.

Grottentocht

Al millennia lang kronkelt de Lesse door het Massif de Boine, waardoor geleidelijk aan de Grotten van Han zijn ontstaan. Dit ondergrondse netwerk van geërodeerde kalksteen formaties en het omliggende wildpark zijn een prachtig en uiterst zeldzaam fenomeen in Europa.

Een koninklijk partijtje golf

Ga golf spelen in de Royal Golf Club Château Royal d'Ardenne, op de terreinen van het kasteel van Leopold II.De golfbaan beschikt over achttien holes en natuurlijke hoogteverschillen, met diverse indrukwekkende uitzichten op de groene omgeving.  

Wandelen, fietsen of actief in de natuur

Met zijn dichte bossen, meanderende rivieren en eeuwenoude bastions biedt de sublieme omgeving van deArdennen diverse opties voor zowel rustige wandelingen als gewaagdere tochten.Uiteraard mag een afvaart op de Lesse ook niet ontbreken tijdens een actiefdagje in de natuur.

Schoonheid geschonken door de natuur

Château de Vignée

Een luxueus toevluchtsoord in het groen, ideaal om te ontsnappen aan het jachtige leven. Château de Vignée ligt in het midden van een prachtige regio en is geïnspireerd op de grillige Ardennen met flamboyante suites. De wellness kamers vinden naadloos aansluiting bij de rustgevende omgeving. Hier trek je uiteraard de natuur in. Wandelen of fietsen in de Ardense heuvels via kronkelende paden. Of een koninklijk partijtje golf over achttien holes. Het kan er allemaal. De grotten van Han zijn vlakbij en een bezoek aan de burchtvan Dinant vervolledigt je lijstje activiteiten. Na een actieve dag geniet jein de uitgebreide wellness met producten van Caudalie of schuif je aan tafel in het streekeigen gastronomisch restaurant Arden. Chef-kok Kwinten Boelen teelt zijn eigen groeten en creëert pure gerechten op het ritme van de seizoenen.

Meer info vind u op de website van het hotel

TripAdvisor:

IK WIL EEN PAKKET SAMENSTELLEN

Stel deze zomer je eigen Route du Bonheur samen.

Selecteer hotels naar keuze.

Geniet van de uitzonderlijke voorwaarden van 99 euro per persoon, per nacht (inclusief ontbijt).

Bespaar tot wel 30% op de normaal geldende tarieven.

Trek op luxueuze rondreis in eigen land.

Hotel Heritage, Brugge

4-sterren superior
Gastronomisch restaurant
Meest romantisch hotel ter wereld
Luxe voorzieningen
Prachtig gerestaureerd pand

MEER WETEN

Hotel Franq, Antwerpen

4-sterren superior
1 Michelin ster
Parel in voormalig bankgebouw
Hedendaagse urban-chique
Verfijnd overnachtingsconcept

MEER WETEN

Château de Vignée, Rochefort

4-sterren superior
Gastronomisch restaurant
Unieke wijnkelder
Spa by Caudalie

MEER WETEN

La Butte aux Bois, Lanaken

5-sterren superior
2 Michelin sterren
Gastronomische Bistro
Luxueuze Wellness
Dermakliniek by dokter Bullens

MEER WETEN

Privacy Policy en Gebruiksvoorwaarden

NL

FR